El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU inicia cursos especialitzats dirigits a persones desocupades

AIJU

En els cursos poden participar fins a 45 persones

Empreses de les nostres comarques, relacionades amb el sector del joguet, necessiten personal especialitzat. La formació de “gran demanda” la imparteix l’institut del joguet, AIJU.

Els cursos estan dirigides a 45 persones i estan subvencionats per Labora. Aquests cursos són “Operacions auxiliars d'electricitat i automatització industrial per a l'empresa 4.0” de 205 hores; “Control de qualitat en la indústria del plàstic” de 230 hores i “Fabricació i ajust de motles per a peces termoplàstiques modelades per injecció” de 308 hores.

Aquests cursos gratuïts estan dirigits principalment a persones desocupades amb la finalitat de donar resposta a les necessitats de personal de les empreses de la comarca. Els seus professors estan altament especialitzats i tenen àmplia experiència en empreses de la comarca.

Aquestes formacions tenen com a objectiu afavorir l'activació de persones desocupades per a reforçar la seua ocupabilitat i millorar la seua capacitació i competències professionals. Així mateix, pretenen proveir a les empreses de la comarca de nous professionals que aposten per aquestes professions.