El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU ofereix formació en transformació de plàstics per a desocupats

Per a més informació i inscripcions en els cursos, cal cridar al telèfon 965 554 475, o escriure al correu formacion@aiju.es. Atenció perquè les places són limitades.

Amb els cursos es vol millorar la qualificació professional dels aturats, al mateix temps que es respon a les demandes de les empreses. Atenció, perquè les places són limitades a 15 assistents per curs. T'oferim tota la informació i el contacte per a demanar informació o inscriure's.

L'Institut Tecnològic del Joguet, AIJU, ofereix dos cursos gratuïts per a desocupats, per tal de millorar la seua qualificació i incrementar les possibilitats d'ocupabilitat. Asseguren que l'objecte dels cursos respon a les necessitats de les empreses, perquè "en freqüència, des del teixit industrial es llancen ofertes d'ocupació que queden sense cobrir per la falta de professionals formats".

Són cursos que suposen certificat de professionalitat i titulació oficial, reconeguda en tot el territori nacional. Són específics i requereixen titulació prèvia, que es pot consultar en els enllaços que facilitem de cada curs. El primer començarà el 28 de novembre, i du per títol 'Operacions de transformació en polímers termoplàstics'. Té una durada de 570 hores i suposa un certificat de nivell 2. El segon curs es diu 'Assajos físics i fisicoquímics', començarà el 4 de desembre i durarà 540 hores, per acabar amb un certificat de novell 3.

Maite Romero, responsable de formació d'AIJU, explica que l'objectiu dels cursos és doble, "per un costat, pretén aconseguir l'activació de persones desocupades per a reforçar la seua ocupabilitat i competències professionals i, per altra banda, es tracta de proveir a les empreses de la comarca de persones especialitzades en les àrees de major activitat industrial de la zona".

Els cursos estan subvencionats pel servei valencià d'ocupació, el LABORA, i cofinançat amb el Fons Social Europeu. Per a més informació i inscripcions en els cursos, cal cridar al telèfon 965 554 475, o escriure al correu formacion@aiju.es.