El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aitana Sánchez-Gijón o Capella de Ministrers consoliden l'aposta d'Ontinyent per la programació escènica professional

Aitana Sánchez-Gijón protagonitzarà l'obra 'Juana' el pròxim 20 de desembre./ Arxiu

Les entrades ja es poden comprar a la web de Caixa Ontinyent, a la Casa de Cultura o en la taquilla dels diferents espais escènics una hora abans de l'inici dels espectacles.

 

Programació completa entre els mesos de setembre i desembre de 2020 (en format .pdf).

L'Ajuntament d'Ontinyent segueix apostant per les propostes professionals per a farcir la seua agenda cultural. Entre les cites més destacades trobem un espectacle de dansa protagonitzat per Aitana Sánchez-Gijón, el recital de Capella de Ministrers o el 'Hamlet' de la companyia valenciana Bambalina.

La programació cultural prevista per l'Ajuntament d'Ontinyent per a aquesta tardor-hivern va començar a finals del passat mes de setembre amb un monòleg del televisiu Juan Carlos Ortega, va seguir amb el deliciós muntatge de dansa familiar de Maduixa, '', i va seguir amb dos concerts, un del cantautor Andreu Valor presentant el seu 'Insurrecte' i amb Ina Martí presentant 'Així'.

Però les grans cites i propostes no s'aturen durant les pròximes setmanes a la capital de La Vall d'Albaida, ciutat que ha consolidat la seua forta aposta per convertir-se en un referent cultural de les comarques centrals valencianes. 

Pel Teatre Echegaray i la Sala Gomis d'Ontinyent passaran la companyia de dansa valenciana Otradanza, amb el muntatge 'Pi' -24 d'octubre-, Capella de Ministrers, amb el recital 'Arrels' -6 de novembre-, Bambalina i la seua versió de 'Hamlet' -13 de novembre-, 'Rob', de Teatre de l'Abast -29 de novembre-, o, el plat fort, 'Juana' -20 de desembre-, un muntatge de dansa de Losdedae on podrem vore en acció la prestigiosa actriu Aitana Sánchez-Gijón. L'espectacle de circ 'Tempus Magicus', de JM Gestión Teatral, tancarà aquest cicle de la programació el 21 de desembre.

Les entrades per a tots els espectacles ja es poden comprar a la web de Caixa Ontinyent, a la Casa de Cultura o en la taquilla dels diferents espais escènics una hora abans de l'inici dels espectacles.