El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aitana serà la mascota i hi haurà 4 premis. Més informació sobre 'Animalcoi'

L'alcoià Pablo Llorens serà el padrí de la primera edició

Entre l’1 de juny i el 10 de juliol es podran presentar peces audiovisuals d’animació al concurs

El festival d'animació d'Alcoi, 'Animalcoi' ha donat a conèixer més detalls sobre la seua primera edició. Ho ha fet a través de les xarxes socials. Ja sabem que el festival serà del 13 al 15 de novembre, el nom de la mascota, els premis i el padrí d'aquesta primera edició d'Animalcoi.

En el festival hi haurà tallers, projeccions, conferències i taules redones dirigies a grans i menuts. Òbviament, també hi haurà un concurs de curts. Entre l’1 de juny i el 10 de juliol es podran presentar peces audiovisuals d’animació a les plataformes Filmfreeway i Festhome, decidint en quina categoria participar.

Cal destacar que hi haurà 4 premis: Premi Caixa Ontinyent a curts d’escoles, Premi Mutua Levante Lliure, Premi Animalcoi a curts estrenats entre 2016-2019, i el premi del públic del festival. El premi està organitzat per l'EASD Alcoi, amb el suport de l'Ajuntament d'Alcoi.


Més novetats

 

Els festivals i la seua qualitat, depén de les persones que el formen. Amb els primers noms que s'han donat a conèixer, l'èxit està assegurat.

El padrí d'aquesta edició és Pablo Llorens que, a més, és el creador de la mascota 'Aitana'. Pablo Llorens és especialista en la tècnica del Stop-Motion, tècnica amb la qual ha fet publicitat, sèries, videoclips i curtmetratges. Ha estat guardonat amb el premi Goya al millor curt d’animació en dues ocasions: l’any 1995 per “Caracol,col,col”, i l’any 2005 per “El enigma del Chico croqueta".

Entre altres professionals de l'animació, estaran a Alcoi Pablo Llorens, Paco Roca, María Lorenzo, Pangur Animation... i molts més.

 

Cartell