El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AITEX demana a alumnes d'ESO que dissenyen el guardó dels seus premis empresarials

Poden participar tots els instituts de la Comunitat Valenciana i hi ha importants premis

Cal destacar que els grups per dissenyar el guardó han d'estar formats de 2 a 4 alumnes. El disseny dels guardons pot estar confeccionat per qualsevol tipus de material (gomaeva, plastilina, fusta...) i ha d'estar relacionat, òbviament, en algun motiu tèxtil. Està dirigit a alumnes de 3r i 4t d'ESO

L'institut tecnològic del tèxtil AITEX ha llançat un curiós concurs dirigit a tots els col·legis i instituts de la Comunitat Valenciana. Es tracta de dissenyar el guardó o 'estatueta' que es lliurarà a les empreses associades guanyadores dels Premis Empresarials en Innovació i Sostenibilitat.

L'institut ubicat a Alcoi vol premiar l'esforç de tots els estudiants de 3r i 4t d'ESO que vulguen participar. Per aquest motiu lliurarà importants premis als finalistes (Macbook Air 13 polzades) i al guanyador (Iphone 8). Cal destacar que els grups per dissenyar el guardó han d'estar formats de 2 a 4 alumnes. El disseny dels guardons pot estar confeccionat per qualsevol tipus de material (gomaeva, plastilina, fusta...) i ha d'estar relacionat, òbviament, en algun motiu tèxtil.

Encara no es coneixen tots els detalls del concurs, però la intenció que té AITEX és lliurar els premis als alumnes en el mateix moment que ho facen a les empreses associades. No hi ha data definida, però serà cap a octubre d'aquest 2018. Sens dubte, una molt bona iniciativa d'AITEX per tal que les noves generacions comencen a interesar-se pel sector tèxtil.