El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AITEX i el Campus d’Alcoi de la UPV es reuneixen per a reforçar i millorar la col·laboració

La reunió ha servit per a exposar les principals línies de treball a curt i mitjà termini que estan duent a terme en matèria d'investigació

Les dues entitats busquen reforçar el treball comú que realitzen i que permeten aportar nou coneixement que després es transfereix a les empreses del sector tèxtil i la indústria cosmètica. L'encontre ha permés crear grups de treball per identificar oportunitats i nous reptes en els quals treballar.

L'equip de responsables d'I+D de AITEX i els representants de la UPV s'han reunit a  la seu del Campus d'Alcoi per a exposar les principals línies de treball a curt i mitjà termini que estan duent a terme en matèria d'investigació.

Les entitats ja col·laboren de forma habitual i la finalitat d’este nou encontre és reforçar i millorar aquestes col·laboracions entre AITEX i el Campus, de manera que entre elles siguen capaces de generar nou coneixement per a transferir i aportar més valor a les empreses del sector.

L’encontre ha servit per definir grups de treball per buscar sinèrgies i identificar nous reptes i oportunitats per aplicar en el sector tèxtil i cosmètic.

La digitalització, el processament i tractament de dades en els tèxtils intel·ligents, els processos d'economia circular i revaloració de residu, així com els processos i tecnologies de processos d'acabats més sostenibles i les solucions d'alt valor afegit i més sostenibles per a la indústria cosmètica són els temes més importants en els que s’està treballant des de l’institut AITEX.