El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AITEX i la UPV premien els millors treballs acadèmics en matèria del tèxtil

Moment de la reunió entre els representants d'ambdues institucions.

Es concedirà un primer premi de 2.000 euros, un segon premi de 1.000 euros, i un tercer premi de 500 €.

La Càtedra AITEX – UPV ha convocat un concurs per premiar els millors Treballs Final de Grau (TFM) en matèria tèxtil. Aquesta convocatòria contempla 3.500 € per als tres millors treballs relacionats amb el sector tèxtil, bé des d'un punt de vista tecnològic, de disseny, de gestió, organització, logística o economia.

L'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) ha acollit una reunió amb els directors acadèmics de tots els graus universitaris que s'imparteixen al Campus d'Alcoi de la UPV. L'objectiu d'aquesta trobada ha estat transmetre totes les possibilitats que ofereix aquest sector i animar als estudiants a participar en el Concurs al millor TFG que organitza la Càtedra AITEX – UPV.

A la reunió han assistit els directors acadèmics de cada grau, acompanyats de Vicente Blanes, director general d'AITEX; Quico Sempere, del Departament Institucional d'AITEX; Vicente Cambra, Subdirector d'R+D d'AITEX i Pablo Díaz, director de la Càtedra AITEX – UPV. Després de la reunió els assistents han visitat les instal·lacions de l'institut tèxtil.

Els participants en el concurs hauran de presentar nous enfocaments destinats al sector tèxtil mitjançant la tecnologia, processos o nous models de negoci. Aquests premis, que atorga la Càtedra AITEX – UPV, tenen com a objectiu aprofundir en les necessitats de les empreses tèxtils, conéixer requeriments propis del mercat, els usuaris i consumidors, i les tendències socials i tecnològiques.