El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AITEX organitza set seminaris relacionats en l'empresa tèxtil durant 2017 i 2018

Isabel Aguilera a AITEX / R. Lledó
En el primer han estat inscrits 82 empreses

La primera de les conferències ha estat impartida per Isabel Aguilera, presidenta de Google Iberia 2006/2008. Amb 'Transformació digital. Ser o no ser' ha parlat de la digitalització de la PIME. Aquest primer seminari ha estat presentat pel director de l'institut, Vicente Blanes

L'institut tèxtil AITEX ha començat una sèrie de seminaris que tenen com a objectiu apropar el coneixement a les empreses, en temes transversals del seu interés, per a facilitar l'execució d'accions i implementacions que milloren la seua competitivitat. El primer d'ells és 'Indústria 4.0. L'estratègia i les aplicacions de gestió com a base de la transformació digital'. El seminari ha estat iniciat pel director de l'institut, Vicente Blanes. AITEX està "satisfet" amb els 82 inscrits per al primer seminari. Cal recordar que per als seminaris de 2018 podeu inscriure's a aquest enllaç.

La primera de les conferències ha estat impartida per Isabel Aguilera, presidenta de Google Iberia 2006/2008. Amb 'Transformació digital. Ser o no ser' ha parlat de la digitalització de la PIME. La primera part del seminari ha finalitzat amb la conferència de Sergio Gordillo (Improven) amb 'L'impacte de la tecnologia en els models de negoci. El moment de redefinir l'estratègia'.

Després del networking, el seminari s'ha représ amb dos parlaments més. Diego Saez (Mesbook) tracta el tema dels 'Sistemes d'informació per a la presa de decisions en temps real'. L'última conferència és la de Ricardo Espinosa (Nunsys) que ha parlat de 'Com transformar una empresa tradicional en una empresa digital'.

Aquest és el primer seminari que ha organitzat AITEX amb la col·laboració d'ATEVAL. A 2018 s'organitzaran encontres per parlar d'eficiència energètica, innovació, direcció de persones o màrqueting digital.