El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AITEX, premi a la innovació atorgat per la Fundació CEDE

El premi ha sigut lliurat a León Grau / AITEX

El premi reconeix la labor d'AITEX i el seu objectiu de generar coneixement tecnològic i transferir-lo a les empreses amb la finalitat de crear valor i noves oportunitats de negoci en els sectors tèxtil i cosmètic.

L'actual president d'AITEX, León Grau, ha recollit el guardó de la Fundació CEDE concedit com a Premi a la Innovació. Aquests reconeixen empreses i entitats amb una activitat que s'ha considerat essencial en àrees com la dinamització empresarial, el compromís social, la internacionalització i la innovació. En aquesta última categoria ha estat premiat l'institut tèxtil alcoià.

En el Congrés on es lliuren aquests premis han participat autoritats com el president de la Generalitat, Ximo Puig, o el rei Felip VI. Al congrés de directius assisteixen empresaris de tota Espanya. El congrés s'ha celebrat amb totes les mesures de seguretats adaptades a la Covid-19 en l'Auditori Mar Roig de l'Oceanogràfic.


León Grau, President d'AITEX, ha recollit el “Premi a la Innovació” amb el qual es reconeix la labor de l'Institut i el seu objectiu de generar coneixement tecnològic i transferir-lo a les empreses amb la finalitat de crear valor i noves oportunitats de negoci en els sectors tèxtil i cosmètic. En 2020, els reconeixements a l'excel·lència empresarial s'han atorgat al Grup Pamesa, Casa Caridad, l'Escola d'Empresaris-EDEM, a l'empresari Javier Fur Quesada i, per descomptat, a AITEX.