El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AITEX presenta les seues investigacions de cara a les tendències per a la llar

Roda de premsa amb membres de la Conselleria i dels Centres tecnològics de la Comunitat.

El Quadern de Tendències de l'Habitatge recull set tendenciés detectades per a la campanya 2019-2020. Es tracta d'un treball desenvolupat conjuntament pels centres tecnològics del tèxtil (AITEX), la ceràmica (ITC) i el moble, fusta, embalatge i afins (AIDIMME)

El treball de l'Institut Tecnològic del Tèxtil (AITEX) s'inclou en un catàleg finançat per l'IVACE, i que suposa una referència per a les empreses valencianes vinculades a l'habitatge.

El Quadern de Tendències de l'Habitatge recull set tendenciés detectades per a la campanya 2019-2020, totes les quals es poden consultar en la següent direcció web. Es tracta d'un treball desenvolupat conjuntament pels centres tecnològics del tèxtil (AITEX), la ceràmica (ITC) i el moble, fusta, embalatge i afins (AIDIMME) i que és finançat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) des de l'any 2005.

Durant la presentació del catàleg el conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha volgut fer valdre la funció pública dels centres tecnològics de la comunitat, així com la seua tasca investigadora per tal d'impulsar la inversió privada en R+D+i.

Presentació 3a Edició Concurso Home tèxtils

L'acte també ha servit per a presentar la 3a Edició del Concurs Home Tèxtils, organitzat per la Càtedra AITEX-UPV. Un centenar d'alumnes del Campus d'Alcoi de la UPV i de l'Escola de Disseny Superior d'Alcoi han assistit a aquesta presentació, on han pogut participar en un WORKSHOP per conèixer de més a prop els estils del Quadern de Tendències de l'Habitatge.