El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aitex presenta una ferramenta digital per a fomentar sinergies empresarials

El president i el director d'Aitex presenten la plataforma digital ADDYNG with Aitex / Aramultimèdia

La ferramenta s'anomena Addyng with Aitex, i permetrà posar en contacte als diferents actors implicats al sector del tèxtil.

Aitex, l'institut tecnològic del Tèxtil ha tingut una activa participació en la primera jornada de la fira Home Textiles Premium, que està tenint lloc a Madrid els dies 12, 13 i 14 de setembre.

El president d'Aitex, Rafa Pascual, s'ha encarregat de presentar davant dels mitjans una nova ferramenta digital amb la qual l'Institut afavorirà l'establiment de sinergies empresarials. Es tracta d'Addyng with Aitex, una plataforma digital que "permetrà posar en contacte a fabricants, proveïdors, assessories... en definitiva tots els actors que componen un sector tan dinàmic com el tèxtil" remarca Pascual.

D'altra banda, a la sala coneguda com "El Cubo" ala Caixa Màgica de Madrid, s'han presentat els projectes guanyadors de la segona edició del Concurs de Disseny i Desenvolupament de Textil Hogar. Aquest concurs ha nascut fruit de la col·laboració entre AITEX i la Universitat Politècnica de València, a partir de la qual s'ha constituït la Càtedra AITEX-UPV. Els dissenys premiats al concurs han estat exposats a la Fira, tant el dels guanyadors Carmen Coll i Miguel Moran (que aconseguiren el primer premi amb el treball 'Arrecife') com els de Julián Campos i Chirstian Fuentes, segon i quart premi respectivament. 

Premis empresarials

La cita madrilenya també ha estat aprofitada per l'Institut tèxtil per a presentar en societat els premis empresarials Aitex 2018. Aquests guardons contemplen dues categories (premis en innovació i en sostenibilitat) per a cadascuna de les quals es concedirà un primer premi de 10.000 € i un segon de 5.000 €. El termini de presentació finalitzarà el pròxim 21 de setembre.