El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AITEX s'integra en el Clúster d'Innovació i Sostenibilitat

AITEX s'ha posicionat recentment com a referent de la cosmètica, creant la seua unitat tècnica.

Aquest acord entre les dues entitats suma de sinergies de dues entitats que formen part del Sistema Valencià d'Innovació.

L'institut tecnològic tèxtil ha signat un acord per a la seua integració en INNOVALL, el Clúster Territorial d'Innovació i Sostenibilitat. Amb aquest acord AITEX oferirà els seus serveis a les empreses que formen part del Clúster, ajudant-les a promoure projectes innovadors.

L'objectiu d'aquesta entesa, segons informen des d'INNOVALL, "és generar major coneixement tecnològic en conjunt i transferir-lo a les empreses associades perquè siguen més competitives, creuen més valor, i tinguen accés a noves oportunitats de negoci de la mà d'un nou soci tecnològic de referència".

Entre els serveis que pot oferir AITEX a aquestes empreses es troben els assajos de caracterització i certificació d'articles i materials tèxtils amb aplicació a molt diversos sectors. A més, AITEX s'ha posicionat recentment com a referent de la cosmètica, creant la seua unitat tècnica. D'aquesta manera AITEX amplia el seu potencial investigador a nous àmbits d'acció com és la indústria química-cosmètica, un sector puixant per a les empreses del Clúster d'INNOVALL.