El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AITEX concedeix 60.000 euros en els seus III Premis Empresarials

Tota la informació, bases del concurs i formulari de sol·licitud d'inscripció està disponible en la pàgina web d’AITEX.

Més de 30 empreses de tot el territori espanyol s’han presentat als III Premis Empresarials 2021 que organitza AITEX. Aquesta xifra suposa un 50% més que l’edició anterior quan encara continua el termini de presentació obert.

Cal destacar que hi ha dues modalitats de premis, una de sostenibilitat i altra d’innovació. Pel que fa a la sostenibilitat, s’atorgarà a aquella empresa que haja destacat en la gestió ecoeficient o que haja desenvolupat un producte, servei o procés productiu que contribuïsca activament al desenvolupament sostenible i la protecció mediambiental. Quant a la innovació davant la Covid-19, es concedirà a aquella empresa que haja potenciat la seua activitat empresarial mitjançant al desenvolupament d'un producte, servei o procés productiu amb un alt grau d'innovació per a proposar solucions davant la pandèmia.


En cada modalitat hi haurà dos premis, el primer valorat en 20.000 euros i el segon en 10.000, sumant 60.000 entre les dues modalitats.


La convocatòria de presentació de candidatures finalitza el pròxim 25 d'octubre a les 12 h. Podran participar empreses d'àmbit tèxtil i cosmètic, la seu social principal del qual es trobe dins del territori espanyol.Tota la informació, bases del concurs i formulari de sol·licitud d'inscripció està disponible en la pàgina web d’AITEX.

Des de la primera convocatòria dels Premis Empresarials AITEX celebrada en 2019, la participació i la notorietat d'aquests guardons no ha parat de créixer. En l'última edició, els projectes de Cotoblau S.A. i Coba Complements van ser els guanyadors en la categoria de Sostenibilitat, mentre que Manuel Revert i Cia. S.A. i Naturtex S.L. van rebre el primer i el segon premi en la modalitat d'Innovació, respectivament.