El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AITEX dóna 70.000 euros per a projectes socials

L'Institut Tecnològic Tèxtil, AITEX, presenta la primera convocatòria de Donacions a Projectes i Iniciatives Socials, amb la no desdenyable xifra de 70.000 euros.

Les associacions i ONG's que vulguen optar tenen fins al 13 de gener per a presentar una memòria del projecte. Cada entitat pot accedir a un màxim de 10.000 euros anuals. T'ho expliquem tot. 

L'Institut Tecnològic Tèxtil, AITEX, presenta la primera convocatòria de Donacions a Projectes i Iniciatives Socials, amb la no desdenyable xifra de 70.000 euros. La idea és repartir-ho entre diferents associacions i ONG's de les Comarques Centrals, i cadascuna pot optar fins a un màxim de 10.000 euros per a un any, o 20.000 euros per a 2 anys. 

S'han triat dos línies d'actuació prioritàries: projectes que atenguen la discapacitat i dependència, i aquells orientats a pal·liar la pobresa i l'exclusió social. Es valorarà especialment la quantitat de persones a les que beneicia el projecte, i que estiguen arrelades a les nostres comarques. Hi ha de termini per a sol·licitar l'ajuda fins al 13 de gener del 2020, i des d'AITEX faciliten els documents a emplenar i les bases en aquest enllaç.

En l'entrevista, el responsable del Departament Institucional d'AITEX, Quico Sempere, ens explica tots els detalls que necessites saber per a participat d'aquesta donació, així com l'interés de l'institut tecnològic en potenciar la seua responsabilitat social corporativa.