El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AITEX duplica la quantia econòmica en la tercera edició dels seus Premis Empresarials

Guardons dels premis empresarials d'AITEX

AITEX vol amb aquests premis "promoure, reconéixer i difondre els millors projectes i iniciatives de les empreses tèxtils nacionals".
 

Es repartiran un total de 60.000 euros entre els quatre premiats, el doble que en les dos edicions anteriors. Ja està oberta la presentació de candidatures, et facilitem les bases.

L'institut Tecnològic Tèxtil, amb seu en Alcoi, presenta la tercera edició dels seus Premis Empresarials, per tal de reconéixer el treball de les empreses tèxtils en tot el territori nacional. Com a principal novetat, es duplica la quantia del premi econòmic fins als 60.000 euros.

Hi ha dos modalitats. La primera és el Premi AITEX a la innovació davant la Covid-19. En les dos edicions anteriors tan sols era premi a la innovació, però la realitat ha adaptat també el concurs. Aquest premi s'atorga a una empresa que haja potenciat l'activitat empresarial amb un producte, servei o procés productiu "amb un alt grau d'innovació per a proposar solucions davant la pandèmia".

La segona modalitat és el Premi AITEX a la sostenibilitat, on es reconeixerà a una empresa que haja destacat en gestió eficient.

En els dos casos, s'atorgarà un primer premi de 20.000 euros i un segon de 10.000 euros.

Des d'AITEX expliquen que el jurat estarà format per "representants de màxim nivell del sector tèxtil, institucional i empresarial", que valoraran les candidatures presentades "segons criteris de proposta de valor, qualitat de la proposta presentada, innovació, resultats obtinguts, impacte socioeconòmic i impacte medi ambiental".

Ja està obert el termini de presentació de candidatures, que es tancarà el 25 d'octubre a migdia. Tota la informació i bases es poden consultar ací.

És la tercera edició d'aquests premis, que ja han guardonat a Hilaturas Ferre i MLS textiles 1992 en la primera edició; i a Manuel Revert i Cotoblau en la segona.