El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AITEX i ACETEX coneixen la Formació Professional de l'IES Cotes Baixes relacionada amb el tèxtil

Visita d'AITEX i ACETEX a Cotes Baixes / AITEX

El 100% dels estudiants que van finalitzar aquests cicles formatius l'últim any van trobar treball en empreses del sector.
 

Els més de 20 estudiants que cursen el Grau Mitjà de Producció i Ennobliment de Productes Textils i el Grau Superior Tèxtil de Disseny Tècnic en tèxtil i pell han conegut les necessitats que tenen les empreses del sector AITEX i ACETEX. Les associacions tèxtils s'han compromés a cobrir totes les necessitats quant a material que puguen necesitar per traure el profit més gran d'aquesta formació.

El Director de Cotes Baixes, Fernando Sansaloni, ha rebut als representants d'AITEX i ACETEX per a conéixer als estudiants matriculats, mostrar-los el seu suport i agraïment i abordar les seues motivacions i necessitats per a triar aquests cicles. En representació d'AITEX ha estat Quico Sempere i, en representació d'ACETEX, Marian Domingo.

Els alumnes, que ja estan formant-se de manera presencial a les aules, realitzaran un total de 1.000 hores de pràctiques en empreses tèxtils de la zona durant els dos cursos, compaginant així la seua formació acadèmica amb 3-4 hores diàries de formació professional en les empreses del sector. El 100% dels estudiants que van finalitzar aquests cicles formatius l'últim any van trobar treball en empreses del sector.

De la mateixa manera, amb la finalitat de premiar i incentivar als alumnes a traure el màxim rendiment de la formació tèxtil, AITEX es compromet a regalar un MacBook Pro al millor expedient acadèmic del cicle formatiu.