El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Així és el curt dels alcoians Paula Bou, Jorge Hinojosa i Germán Mollà que anima a l'ús de la mascareta contra la Covid-19

El pròxim dijous 5 de novembre es donaran a conèixer els premiats.

Zomvid-19 és el nou curtmetratge creat per Jorge Hinojosa i Paula Bou per fomentar l'ús de la mascareta. Amb una gravació i edició molt cuidada (i rapidíssima) han pogut participar en el concurs de la coneguda web culturainquieta.com gràcies a aquest curtmetratge en el qual també ha participat el dissenyador Germán Molla.

El curtmetratge té l'objectiu que cada persona es consciencie sobre l'ús de la mascareta i altres mesures per facilitar la contenció de la pandèmia. Zomvid-19 compara el virus amb un zombie, però en aquest cas el virus es veu clarament i en la vida real, és totalment invisible. El vídeo ha estat presentat al concurs 'Compromís en 60 segons' de culturainquieta.com i Iberdrola.

El pròxim dijous 5 de novembre es donaran a conèixer els premiats. El vídeo ha estat gravat al túnel de la via que connecta la zona nord amb l'Eixample. Com a curiositat, Jorge Hinojosa ha contat a ARAMULTIMÈDIA, que tots aquells que passejaven per la via es quedaven molt sorpresos amb el vestuari i maquillatge de Germán Mollá.

Hinojosa anima a tothom a compartir el vídeo per tal de conscienciar sobre l'ús de la mascareta. Hi ha dos premis: el primer de 2.000 euros i el segon de 1.000.