El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Així és el nou trinquet de Muro

Inauguració
La inversió és d'uns 60.000 euros i està ubicat al Poliesportiu

Per a l'acte d'inauguració estan concertades dos partides d'elit professional, una masculina i altra femenina. El regidor d'Esports, Kike Pascual, ha destacat que "cal tenir en compte la puixança i el gran treball de base del Club Pilota Valenciana Muro, la qual cosa feia necessari einvertir en aquest esport tan tradicional i autòcton"

La inauguració del nou trinquet municipal de Muro serà aquest dissabte 28 d'abril. La inversió ha estat d'uns 60.000 euros i la nova instal·lació municipal està situada al Poliesportiu, ja que "l'antic estava situat en una zona industrial, allunyat de tot espai esportiu i amb unes instal·lacions velles i inadequades", segons ha destacat el regidor d'Esports, Kike Pascual.

Per a l'acte d'inauguració estan concertades dues partides d'elit professional, una masculina i altra femenina. Prèviament a la inauguració es destaparà una placa commemorativa i es procedirà a la presentació de totes les categories del Club Pilota Valenciana Muro, així com a la realització de diverses xarrades i discursos protocol·laris a càrrec de les autoritats municipals.

El regidor d'Esports, Kike Pascual, ha destacat que "cal tenir en compte la puixança i el gran treball de base del Club Pilota Valenciana Muro, la qual cosa feia necessari einvertir en aquest esport tan tradicional i autòcton".