El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Així és la nova càmera acústica del Teular de Cocentaina

"La càmera facilitarà no sols als intèrprets, sinó també al públic, gaudir d'una millor experiència en les actuacions al Teular", expliquen des del consistori.

Millorarà les condicions sonores de totes les activitats musicals que es realitzen allí, i que es reprendran les pròximes setmanes quan la situació sanitària ho permeta.

Ja ha conclòs la instal·lació de la nova càmera acústica al centre cultural El Teular de Cocentaina, una proposta comuna de totes les entitats musicals del municipi que presentaren als pressupostos participatius.

Ha suposat una inversió de 45.000 euros, i consta de tres panells acústics sobre l'escenari, i sis motors que faciliten el seu muntatge o desmuntatge. Des del consistori expliquen que l'equipament queda integrat en les tramoies de l'escenari quan no s'utilitza, i permet la utilització de la resta d'equips escènics que ja existeixen.

Maite Valls, regidora de participació, assegura que aquest projecte "ens demostra la idoneïtat de la participació ciutadana per a canalitzar el que volem que siga el nostre poble", i anima a la ciutadania a participar en els pressupostos participatius del municipi.