El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Així ha sigut l'actuació del Club Patinatge Alcoi. Les patinadores ens conten l'experiència

Alcoi podria tornar a acollir altre campionat d'Espanya de Patinatge Grup Xou

El Poliesportiu Francisco Laporta d'Alcoi s'ha convertit en epicentre del patinatge nacional durant el 23 i 24 de març amb el campionat d'Espanya Grup Xou. En el Trofeu Ciutat d'Alcoi hi ha hagut representació alcoiana, amb la presència d'un equip format pel Club Patinatge Alcoi el Patí Alcodiam Salesià. L'equip ha quedat en la posició 10 i ARAMULTIMÈDIA ha pogut parlar amb elles minuts després de finalitzar l'actuació

El Poliesportiu Francisco Laporta d'Alcoi s'ha convertit en epicentre del patinatge nacional durant el divendres 23 i  dissabte 24 de març amb el campionat d'Espanya Grup Xou. En el Trofeu Ciutat d'Alcoi hi ha hagut representació alcoiana, amb la presència d'un equip format pel Club Patinatge Alcoi i el Patí Alcodiam Salesià. L'equip ha quedat en la posició 10 i ARAMULTIMÈDIA ha pogut parlar amb elles minuts després de finalitzar l'actuació.

El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha deixat la porta oberta a que Alcoi puga acollir en els pròxims anys de nou aquest campionat. Les relacions entre Ajuntament i les federacions espanyola i valenciana són molt bones.

Pel que fa als resultats esportius, Foment Cardoní ha estat campió en la modalitat de quartets. En els grups xicotets, també ha participat l'equip de Muro, que ha finalitzat en la posició 19. Pel que fa a Grups Xou Juvenils, el primer classificat ha estat el Reus Deportiu.