El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Així sona l'Himne amb la Nova i des del Centre comercial Alzamora i amb la Nova

"Les nostres festes no es poden celebrar al carrer, però nosaltres les portem al cor".
 

Més de 50 músics i 20 membres del cor han participat en la gravació d'aquest Himne de Festes des del Centre Comercial Alzamora. Un complicat treball d'edició i una versió diferent on podem gaudir també d'instruments que normalment no estan a la Bandeja com el violoncel.

"Allí en directe i en la plaça és molt més emocionat", explica José Antonio Llinares, president de La Nova, la banda de música que ha participat en la gravació d'aquest vídeo al Centre Comercial Alzamora, "però també ha tingut un punt d'emoció, perquè feia mesos que no ens veiem ni havíem fet res". En total han participat més de 50 músics de la banda i 20 membres de la Coral Polifònica, no tots en el mateix moment i espai, sinó que uns han gravat les pistes d'àudio amb la música, i altres han participat en la gravació de les imatges al Centre Comercial. "Un treball de xinos", diu José Antonio, perquè després s'ha hagut de combinar més de 30 pistes d'àudio i 20 de vídeo per al resultat que podeu vore ací dalt. L'edició i muntatge és d'Octavi Masià.

"Tinguem esperança i aguantem un any més", diu José Antonio, que anima a tots a gaudir d'aquest Himne de Festes en temps de pandèmia.