El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ajornada la Trobada d'Escoles Valencianes fins a 2021

Actuació de Dani Miquel / Facebook Coordinadora Alcoià-Comtat pel valencià.

Qualsevol qüestió, dubte o suggeriment pot ser transmesa a la Coordinadora pel valencià de l’Alcoià i el Comtat: 675 65 55 68 i a l'adreça coordinacio@trobadesalcoiacomtat.cat. També al Centre Rural Agrupat Mariola Benicadell 656 92 44 26

La Trobada d'Escoles Valencianes de l'Alcoià i el Comtat ha ajornat la celebració de la seua 33a edició fins a la primavera de 2021. La Comissió Organitzadora de la trobada ha pres aquesta "decisió històrica" davant la situació d'alarma generada per la pandèmia.

No obstant això, l'organització comunica la possibilitat de realitzar algunes activitats prèvies ajornades, "sempre atenent les normes legals de sanitat":

  • La visita arqueològica al Cabeçó de Mariola, la cova del Bolumini, la xerrada sobre el recull toponímic fet per l’alumnat del Centre Rural Agrupat Mariola Benicadell, es podria realitzar al llarg del primer trimestre del curs que ve. 
  • La data del Festitrò i les noves reunions organitzatives seran comunicades en tindre les màximes certeses sanitàries.
  • El lliurament del Premi Sambori comarcal, s'intentarà que siga a l’octubre.
  • Pel que fa a les paperetes de rifa. El sorteig d’enguany queda ajornat. Però es recomana siguen guardades, ja que poden ser útils per al sorteig que es farà el dia després de la nova data de Trobada, el 2021. 
  • Pel que fa a les samarretes. Seran les mateixes, al mateix preu. S'avisarà del nou període de comandes i igual com la rifa.

Qualsevol qüestió, dubte o suggeriment pot ser transmesa a la Coordinadora pel valencià de l’Alcoià i el Comtat: 675 65 55 68 i a l'adreça coordinacio@trobadesalcoiacomtat.cat. També al Centre Rural Agrupat Mariola Benicadell 656 92 44 26.