El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ajornades les Festes de Moros i Cristians de Banyeres

Festes de Moros i Cristians a Banyeres / Banyeres de Mariola Turisme

 "Encara no és possible predir una data concreta per a la seua celebració perquè es desconeix com anirà evolucionant la situació"

Sense nova data de moment, Banyeres de Mariola, en compliment de la situació d'alarma, ha ajornar les seues Festes de Moros i Cristians, previstes del 22 al 25 d'abril. Aquesta decisió, presa també per Alcoi una setmana abans, respon a la situació d'excepcionalitat viscuda per la pandèmia del Coronavirus.

Ha sigut una mesura consensuada entre la presidència de la Comissió de Festes de Banyeres, l'alcade de Festes i la presidència de la Confraria, que ho han difòs a través d'un comunicat.

En l'escrit s'informa que "encara no és possible predir una data concreta per a la seua celebració perquè es desconeix com anirà evolucionant la situació".

Afegeixen que "en el moment que la situació d'alarma arribe a la seua fi, tal com s'ha informat en altres comunicats emesos des de l'Ajuntament, es consensuarà una nova data entre el món fester, industrial, social i religiós".

Banyeres s'uneix aixi a Alcoi i Onil,, de moment, en l'obligació d'ajornar les festes fins que sigua possible, donada la situació d'alarma global.