El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Ajornat al 28 de desembre el vol en globus del comerç alcoià

ACECA i la Federació de Comerç informa que, pels forts vents previstos, el viatge en Globus s'ajorna al 28 de desembre. Els guanyadors ja han sigut avisats. Per altra banda, aquest mateix 20 de desembre, 8 afortunats voran Tirisiti des de bambolines gràcies al sorteig del comerç alcoià. 

Atenció, els forts vents d'aquests dies no sols provoquen alguna intervenció de bombers, sinó que també obliga a suspendre o ajornar cites previstes a l'aire lliure. És el cas del vol en globus preparat per ACECA i la Federació de Comerç, que s'ajorna al pròxim 28 de desembre. Expliquen els organitzadors que el vol es pot realitzar, però el fort vent allà dalt pot fer que siga més un viatge de terror que de plaer, i s'ha decidit ajornar. Els guanyadors ja han estat avisats. 

Per altra banda, hi ha 8 afortunats que han aconseguit un dels passes VIP per a vore el Tirisiti en doble sessió: una com tots, des de les butaques, i una exclusiva, des de bambolines. Gaudiran de l'experiència aquest mateix 20 de desembre.