El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ajornat definitivament l'Alcoyano - Eivissa per la Covid-19

Segons el CDA, el jugador es troba en bon estat de salut i només ha experimentat símptomes lleus que ja ha superat.

De les 3 primeres jornades de lliga, l'Alcoyano només en jugarà 1. És el resultat que deixa al club d'Alcoi la Covid-19 en l'inici de lliga. Un jugador del Deportivo ha donat positiu en Covid-19 i Sanitat ha confinat tot l'equip 10 dies. L'entitat blanc i blava ha demanat l'ajornament del matx davant l'Eivissa i la RFEF ha confirmat que el partit no es jugarà el diumenge 1 de novembre a les 12 h.

El jutge de competició ha acordat l'ajornament del partit entre l'Alcoyano i l'Eivissa que havia de disputar-se en la jornada 3. Encara es desconeix quan es jugarà el partit però la RFEF ha dictaminat que serà en "una nova data el més proper en el temps que es determine per aquest òrgan tan prompte com s'acrediten totes les circumstàncies que permeten la disputa del mateix".


De moment, només un jugador ha donat positiu en la Covid-19, però Sanitat ha confinat a cos tècnic i plantilla. Segons el CDA, el jugador es troba en bon estat de salut i només ha experimentat símptomes lleus que ja ha superat. La resta de l'equip es troba en perfecte estat, encara que per precaució, i per indicació de les autoritats sanitàries, romandran a casa durant el període de temps estipulat.

D'altra banda, des de l'Àrea de Salut d'Alcoi han començat a citar a plantilla i cos tècnic a l'Hospital Mare de Déu dels Lliris per a sotmetre's, en els pròxims dies, a test PCR.

Cal recordar que l'entitat segueix al detall el protocol establit per a aquests casos per part de la Conselleria de Salut Pública de la Generalitat, i està en contacte directe amb la gerència de l'Àrea de Salut d'Alcoi.