El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ajuda a l’IES Andreu Sempere d'Alcoi a formar la seua banda de música

Estudiants de l'Andreu Sempere

El cost total dels instruments i dels accessoris és de 33.000 euros

L’IES Andreu Sempere ha iniciat una campanya de micromecenatge per tal d’aconseguir un repte molt il·lusionant com és el de tindre una ‘Banda a l’escola’. Ja compten amb alguns instruments, però necessiten aportacions per comprar-ne altres i accessoris.

Ací podeu participar en la campanya de micromecenatge per tal de col·laborar en aquest projecte d’innovació educativa per a tot l’alumnat de secundària. El finançament vindrà del centre, les famílies i aportacions del ‘crowdfunding’.


Concretament necessiten uns 13.000 euros, en la part del micromecenatge, per comprar 4 flautes travesseres, 8 clarinets, 6 saxos, 5 trompetes, 3 trombons, 2 bombardins, 1 bombo i plats. A més dels instruments, també hem d’adquirir els accessoris necessaris (embocadures, canyes, oli, etc).


Segons indica el centre, el cost total dels instruments i dels accessoris és de 33.000 euros. El centre posarà 13.000 euros que és la mateixa quantitat que esperem aconseguir amb la campanya de micromecenatge a més dels 5.000 euros d’assignació econòmica del Projecte d’investigació i innovació educativa (2021-2023) i els 2.000 euros de les famílies en concepte de material curricular durant els dos primers anys. També comptem amb el suport de l'AMPA del centre.