El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ajudes de fins a 250 € mensuals per al veïnat de Xixona mentre dure la crisi sanitària

Castell de Xixona

La regidora de Serveis Socials, María Teresa Carbonell, ha explicat que “aquestes ajudes estan destinades a famílies que han deixat de tindre ingressos i es donaran mensualment mentre dure la situació provocada per la Covid-19”.

El consistori xixonenc ha aprovat la concessió directa d'ajudes econòmiques d'emergència per a frenar l'impacte de l'actual crisi sociosanitària. Seran de caràcter nominatiu i el seu import ascendirà a 200 o 250 € al mes, segons el nombre de membres de la família.

La regidora de Serveis Socials, María Teresa Carbonell, ha explicat que “aquestes ajudes estan destinades a famílies que han deixat de tindre ingressos i es donaran mensualment mentre dure la situació provocada per la Covid-19”.  Així mateix, des del departament de Serveis Socials s'ha reforçat la coordinació amb Càritas per al lliurament d'aliments i s'han posat en marxa altres serveis com el lliurament de medicines i la compra assistida per a persones majors o amb discapacitat que no tenen familiars en la localitat.

Respecte a les famílies sense recursos amb menors al seu càrrec, Carbonell també ha explicat que s'està entregant i supervisant la realització de les tasques formatives perquè els xiquets i xiquetes que no tinguen Internet a casa “puguen fer els deures i no perden el ritme del curs respecte als seus companys”. Aquesta mesura completa l'adoptada per la Conselleria d'Educació, que ha adquirit tauletes amb connexió a Internet destinades als alumnes que estiguen tenint dificultats per a seguir la formació a distància al no disposar de dispositius.

Des dels Serveis Socials de Xixona recorden que si alguna família ha perdut els seus ingressos o es troba en una situació econòmica difícil pot trucar al telèfon de l'Ajuntament 96 561 03 00 i contactar amb el departament de Serveis Socials.