El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ajudes per rehabilitar cobertes i façanes a Cocentaina

Cocentaina / AM

Les obres a realitzar que s’emmarquen en aquest tipus d’ajudes són: Reparació de cobertes i façanes en mal estat, incloent-hi elements de forjats i cobriment; impermeabilització de cobertes; i neteja, restauració o substitució de tancaments.

La Junta de Govern local de l'Ajuntament de Cocentaina ha aprovat dues convocatòries d’ajudes per la rehabilitació de cobertes i façanes i tancaments per a 2020. Les obres a realitzar que s’emmarquen en aquest tipus d’ajudes són: Reparació de cobertes i façanes en mal estat, incloent-hi elements de forjats i cobriment; impermeabilització de cobertes; i neteja, restauració o substitució de tancaments.

L'objectiu d'aquestes ajudes és la regeneració, rehabilitació i conservació del centre de Cocentaina, en aquelles àrees on hi ha un major deteriorament, ja que són uns elements fonamentals per garantir la seguretat estructural dels edificis.

Tant la Regidora d'obres i serveis, Mariona Carbonell, com la Regidora d'Urbanisme, Eugenia Miguel, es mostren satisfetes per poder dur endavant, un any més, aquest tipus d'ajudes tan necessàries per a incentivar la regeneració del nucli antic de Cocentaina, en aquelles àrees on hi ha un major deteriorament i col·laborar directament amb els propietaris amb la rehabilitació d’una de les zones de major atractiu del municipi.