El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ajuntament i Fundació CAM reforcen la seua unió pel manteniment del CADA

La Fundació pagarà les reparacions de l'exterior de l'edifici

L'Ajuntament d'Alcoi s'hi ha posat en contacte amb la Fundació CAM per comunicar que el cedre libanés que es troba en la part exterior del CADA s'estava secant, així com que aquesta zona necessita un manteniment

Alguns representants de la Fundació CAM juntament amb tècnics municipals, han observat que el reg de la part exterior del CADA funciona perfectament, però que a causa d'un problema elèctric havia quedat desprogramat.

La Fundació CAM ha mostrat la seua predisposició per facilitar la tasca de recuperar el cedre libanés que està mig sec, com la zona exterior. Per aquest motiu ha lliurat en dipòsit unes claus a l'Ajuntament d'Alcoi, per buscar una empresa que puga sanejar tota la part exterior.

Ja s'ha fet la primera visita per valorar l'estat del cedre i de la resta de vegetació. La Fundació CAM està esperant un informe amb tot el que cal realitzar i poder autoritzar als tècnics municipals a accedir a l'immoble.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, ha destacat que ''s'obrin unes noves línies de col·laboració entre l'Ajuntament i la Fundació, que ha dipositat la seua confiança en nosaltres per evitar que els voltants d'aquest edifici tan emblemàtic que no es deteriore''.