El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Al PP li preocupa que els alcoians es queden a les fosques en Nadal

Enramada de Nadal al Centre de la ciutat.

Les tradicionals llums de Nadal que il·luminen Alcoi tots els anys han servit perquè el Partit Popular torne a posar en dubte la gestió del govern local. Des de l'oposició asseguren que l'ornamentació lumínica podria no estar instal·lada el dia 1 de desembre, situació que qualifiquen d'"irresponsable" per part dels socialistes.

El Partit Popular ha mostrat el seu interés en la qüestió durant la celebració del plenari d'aquest mes de novembre. En la sessió, els populars han preguntat per l'estat de la il·luminació, a la qual cosa, i segons diuen des de l'oposició en nota de premsa, "Toni Francés ha admés que no pot garantir que les llums de nadal estiguen instal·lades abans de l'1 de desembre".

Tal com asseguren, la primera mesa de contractació per a adjudicar el lloguer de les llums fou en 23 de novembre, una gestió que "podria haver-se realitzat fa mesos". Per al portaveu dels populars, Rafa Miró, "que siguem els últims" en contractar les llums de Nadal pot fer que la ciutat acabe disposant dels elements "que ningú vol".