El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alacant: 73 Altes i 7 persones menys ingressades

La província suma en l'última jornada una única mort. Sanitat proposarà al Ministeri que s'ajorne en la comunitat la possibilitat de fer espectacles culturals a l'aire lliure de fins a 200 espectadors. 

La consellera de Sanitat Ana Barceló ha explicat que demanen al Ministeri que tot el territori valencià apasse a la fase 1, però amb un parell de peculiaritats. Per una banda, proposaran que s'ajorne la mesura de poder celebrar espectacles culturals a l'aire lliure per a un màxim de 200 assistents, en tot el territori valencià. I per altra, per a un departament de salut en concret, el de la Ribera, es demana que no es puga celebrar de moment reunions de fins a 10 persones. Barceló també diu que, en principi, quan tota la Comunitat Valenciana passe a la fase 1, es permetrà la mobilitat dins de la província i no sols en el departament de Salut.

Pel que fa a l'actualització de dades, les corresponents a la província d'Alacant mantenen la tendència de reducció d'ocupació als hospitals: tenim 7 persones menys ingressades, i 3 han eixit de l'UCI. Així, són 129 persones ingressades a hospitals alacantins, de les quals 35 estan en l'UCI.

Les altes han sigut 73, una xifra lleugerament superior a la del dia anterior, així que mantenim la tendència. I els nous casos a la província, detectats per PCR, són 9.

Pel que fa a les morts, la Comunitat Valenciana ha registrat 4 noves morts, 3 de les quals corresponen a residents de majors. A la província d'Alacant correspon una única mort, que com vam saber ahir, correspon a la TCAE de l'Hospital Verge dels Lliris.

 

Més informació: Cronologia dels efectes de la Covid-19 en la província d'Alacant

Clica ací per a seguir les dades oferides dia a dia.