El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alacant no incrementa els ingressos en l'UCI

La consellera Ana Barceló. Imatge d'arxiu, aquest 11 de maig no hi ha hagut roda de premsa.

En l'última actualització la província suma 2 morts i 48 altes. Del total de casos, el 68 per cent s'ha recuperat, hem perdut un 10 per cent de persones, i queda actiu el 22 per cent.

La província d'Alacant manté bon ritme de pressió hospitalària en el primer dia de diferents fases per als departaments de la província. Hi ha 2 persones menys ingressades als Hospitals, 142 en total. I mantenim la mateixa xifra d'ingressats a l'UCI que ahir, 41 persones, la més baixa de tot el mes de maig.

Respecte als nous casos, hi ha confusió hui en les dades. Segons la conselleria, els nous contagis a Alacant són 28, 6 dels quals han estat detectats per PCR. Però la diferència del total entre la xifra d'ahir i la de hui és de 64 nous casos. Siga com siga, el total confirmat per conselleria a la província és de 4.779 casos.

D'aquest total, hem de descomptar 3.243 persones que ja s'han recuperat totalment, 48 en l'última jornada, la qual cos suposa el 68 per cent del total. Aquest percentatge el mantenim per dalt de la mitjana a la Comunitat Valenciana, que està en el 65 per cent de recuperats.

Pel que fa a les morts, sumem 2, i ja en son 473 les persones que hem perdut a la província. Suposa el 10 per cent del total de casos detectats, un percentatge que s'ha reduït un poc (durant el mes d'abril estava al voltant de l'11 per cent).

Així, a la província d'Alacant queden actius 1.063 casos, el 22 per cent del total.

 

Més informació: Cronologia dels efectes de la Covid-19 en la província d'Alacant

Clica ací per a seguir les dades oferides dia a dia.