El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Turisme Alacant Interior aposta pel producte de la terreta per atraure un turisme segur

Des d'ARAMULTIMÈDIA t'oferim un complet vídeo de l'acte, amb declaracions d'Indira Amaya i Quique Arenas, toledà i director de la revista Moto Viajeros qui ha participat en la creació de les rutes per a motos. També intervenen Carlos Mazón, president de la Diputació; i Toni Francés, alcalde d'Alcoi. 
 

Rutes a cavall, o per a conéixer la fabricació de l'oli a les comarques, són algunes de les apostes de l'Associació Turisme Alacant Interior per atraure turistes. També han presentat com a novetat 4 rutes en moto que van des de la costa a l'interior.

L'empresariat turístic de les comarques es posa les piles, i presenta tota una cartera de productes per incentivar el turisme d'interior, molt demandat ara en temps de coronavirus.

Aposten, sobretot, pel producte propi, el de la nostra terreta. Així, es poden fer a les nostres comarques rutes per a conéixer la fabricació de l'oli, o muntar a cavall per les nostres serres. I una de les novetats que presenten és Touring Alacant Interior, quatre rutes des de l'interior fins a la costa per recórrer les carreteres comarcals en moto.

Indira Amaya, presidenta de l'associació Turisme Alacant Interior, considera que les comarques compten amb el potencial empresarial, natural i de producte necessari per a ser ara un referent del turisme segur. Han presentat tots els seus projectes en un acte al qual ha assistit nombrosos representants polítics de les comarques, així com el president de la Diputació Carlos Mazón qui ha mostrat el suport del Patronat Costa Blanca als projectes de l'associació.