El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alba Molina actua en Ibi el 23 de febrer

Entrades a la venda en el següent enllaç.

L'actuació serà a les 21 h.

La cantant Alba Molina arriba el dissabte 23 de febrer a l'escenari del Teatre Rio d'Ibi per a presentar l'homenatge que, en forma de concert, està realitzant en els escenaris als seus pares Lole i Manuel. L'acompanya el guitarrista Joselito Acedo.

Han passat més de 15 anys des de l'aparició del seu primer disc en solitari, després del qual es van succeir diferents etapes i projectes artístics; el seu pas per l'agrupació “LAS NIÑAS”; més tard, al costat de Andreas Lutz, arriba “TUCARA” amb la col·laboració ininterrompuda des de llavors de Rycardo Moreno; arribant a ser la veu que representa la campanya internacional de turisme d'Andalusia en 2008. En aquesta incessant activitat, el seu nom queda lligat a artistes tan diversos com Jorge Drexler, Alejandro Sanz, Pedro Guerra,  Navajita Plateá, Dorantes, Manuel Molina, Lole Montoya, O´funk´illo.

Després de l'èxit collit amb l'homenatge als temes més emblemàtics dels seus pares, Lole i Manuel, Alba Molina publica el seu nou treball “Caminant amb Manuel”, un àlbum que seguint el deixant del seu anterior treball fa ara èmfasi en el repertori del seu pare, Manuel Molina.

Alba Molina amb Joselito Acedohttps://youtu.be/DbQfs35a9fk