El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Albaida acollirà la segona prova del Nacional de Motocròs 2021 el pròxim 27 i 28 de març en les seves categories reines

Presentació de la prova a l'Ajuntament d'Albaida.
  • El dissabte 27 de març s’arrancarà amb les verificacions, els entrenaments Lliures i les Cronos. El mateix dissabte a la vesprada se celebrarà la primera mànega de les categories MX125cc. i MXFemeninas, aparcant per al Diumenge 28 les Finals de les categories Reines d'aquest Campionat els MX2Elite i MX1Elite.

El Complex del Motor d'Albaida es consolida com un clàssic dins del panorama motociclista, sent seu del Nacional de Motocròs en els últims temps.

En aquest any de pandèmia el circuit d'Albaida acollirà la segona prova de l’Estatal més internacional dels últims temps, en les categories regnes d’ÉliteMX1, ÉliteMX2, els joves del MX125cc. i el MXFEMINAS que per tercer any completa el cartell a Albaida.

A poc més d'una setmana per a aquesta segona etapa del campionat el cartell de participants apunta a un dels millors campionats dels últims anys, amb l'afegit de l'ampli cartell de pilots estrangers que estan inscrits i que garanteixen un apassionant i espectacular carrera.

El traçat d'Albaida ha optat per realitzar nou disseny, modificant el traçat per a donar-li més espectacularitat, fent-lo molt més tècnic dotant-ho de més amplitud i seguretat, situant les instal·lacions del Complex del Motor d’Albaida com unes de les millors de tot el territori nacional.

A més, el moto-club d'Albaida tornarà a albergar el nacional del MXFeminas, donant-li un altre impuls a visualitzar la igualtat en l'esport incorporant el nacional de dones amb tota l'elit, amb la cerca de normalitzar aquest esport entre totes les edats i tots els gèneres possibles.

Amb motiu de la Normativa Covid a la Comunitat Valenciana els espectacles esportius seran a porta tancada, però els aficionats a aquest esport estan d'enhorabona perquè tot el campionat serà retransmès en directe i gratuït pel canal Youtube de la RMFE, fent un salt de qualitat en la difusió d'aquest esport entre els seus aficionats.

El dissabte 27 de març s’arrancarà amb les verificacions, els entrenaments Lliures i les Cronos. El mateix dissabte a la vesprada se celebrarà la primera mànega de les categories MX125cc. i MXFemeninas, aparcant per al Diumenge 28 les Finals de les categories Reines d'aquest Campionat els MX2Elite i MX1Elite.