El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Albaida prepara una programació especial per a celebrar el Dia Mundial del Turisme

Cartell de la programació.

La presentació del llibre publicat per Isabel Barceló, un Assalt al Castell i una Visita Guiada al Palau dels Milà i Aragó son les activitats organitzades.

Albaida ha organitzat un calendari d’esdeveniments per a commemorar el Dia Mundial del Turisme, celebrat el 27 de setembre. Les activitats s’iniciaran el 24 de setembre i finalitzaran el dia 2 d’octubre.

Josep Manuel Juan, regidor de Turisme destaca la importància de situar Albaida com un dels atractius turístics de la Comunitat. “Tenim recursos, voluntat i la força suficient per aconseguir-ho” afegia el regidor. Cal recordar que aquest any les festes de Moros i Cristians de la localitat han segut declarades com d’Interès Turístic de la Comunitat.

La programació arrancarà amb la presentació del llibre Lucrecia Borgia (1480-1519): bajo una nueva luz de l’autora Isabel Barceló. L’acte, que tindrà lloc el divendres 24 de setembre a les 20.00 h a la Sala Gòtica del Palau dels Milà i Aragó, comptarà també amb la participació Susana Vilaplana. El lloc elegit, està intrínsecament relacionat amb els Borja degut a la seua relació amb aquesta família valenciana.

Per altra banda, el diumenge 26 de setembre, els xiquets i les xiquetes podran recrear una construcció defensiva de forma gratuïta a les 11.30 h amb l’activitat l’Assalt al Castell d’Albaida. I per acabar amb la programació es realitzarà el 2 d’octubre a les 12.30 h una visita guiada gratuïta al Palau dels Milà i Aragó.

Per a reservar lloc a les diferents activitats es pot contactar al telèfon 96 239 01 86 o al correu electrònic albaida@touristinfo.net on se’ls informarà de les normes COVID-19 vigents per al desenvolupament de cadascun dels esdeveniments.