El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alberg caní, transport universitari i turisme, pilars del nou pressupost de la Mancomunitat per a 2018

Aprovat per unanimitat

El pressupost és de 730.754,78 euros. El seu president, Manolo Gomicia, destaca "la voluntat de tots els municipis d'anar tots a una i unir esforços per dur endavant tots els serveis que actualment té la Mancomunitat i que abans no tenia"

La Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat aprova un pressupost de 730.754,78 euros per unanimitat. Una de les apostes clares de l'entitat per a 2018 és la construcció i gestió de l'Alberg d'animals Comarcal dotat amb una partida de 125.000 €. El turisme també és una de les apostes fermes amb 100.000 € de dotació pressupostaria gràcies al fet que la Mancomunitat és beneficiària del Pla de Competitivitat Turística. La partida més important del pressupost de 2018 és per al servei de transport universitari amb una partida específica de 221.000 euros.

L'aportació de 5.000 euros a l'Associació Somriure és una de les novetats que inclou l'entitat per aquest any. La promoció econòmica també és una de les apostes importants de la 'Manco' amb la continuïtat del servei amb el CEEI, amb la Fundació Novaterra per la inserció laboral de les persones amb difícil inclusió social, a més a més dels premis als emprenedors i empreses, i l'obtenció de diferents ajudes per tal de fomentar l'ocupació.

Manolo Gomicia, president de la Mancomunitat, es mostra satisfet per "la voluntat de tots els municipis d'anar tots a una i unir esforços per dur endavant tots els serveis que actualment té la Mancomunitat i que abans no tenia. Cal destacar que mostra d'aquesta unió és l'aprovació dels pressupostos al plenari per unanimitat, la qual cosa ens anima més a seguir treballant pels nostres municipis i la prestació de serveis que al cap i a la fi és l'essència de l'entitat".