El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alberto Belda "no pot entendre" perquè demanen la seua dimissió alguns sindicats de la Policia Local d'Alcoi

El regidor de Personal assegura que en els últims dos mesos "s'han fet 6 meses de negociació amb tots els sindicats"

En els plenaris de novembre i en el de desembre, alguns sindicats de la Policia Local d'Alcoi han volgut interrompre la sessió al seu inici durant uns instants. El motiu, segons la plataforma que integren els sindicats STA-IV, SIPOL, CSIF i S.P.P.L.B i que "representen el 90% de la Policia Local de l'Ajuntament d'Alcoi", és la falta de "negociació real" o el fet de tindre més "mitjans de protecció unipersonals i col·lectius".Alberto Belda, en declaracions a ARAMULTIMÈDIA, ha volgut mostrar la seua versió com a regidor de Personal

En els plenaris de novembre i en el de desembre, alguns sindicats de la Policia Local d'Alcoi han volgut interrompre la sessió al seu inici durant uns instants. El motiu, segons la plataforma que integren els sindicats STA-IV, SIPOL, CSIF i S.P.P.L.B i que "representen el 90% de la Policia Local de l'Ajuntament d'Alcoi", és la falta de "negociació real" o el fet de tindre més "mitjans de protecció unipersonals i col·lectius". Alberto Belda, en declaracions a ARAMULTIMÈDIA, ha volgut mostrar la seua versió com a regidor de Personal.

Belda indica que en els últims dos mesos "s'han fet 6 meses de negociació amb tots els sindicats". A més assegura que "ells estan demanant coses moltes vegades que saben que no podem acomplir" perquè "depén d'altres administracions".