El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alberto Belda ens parla d'educació "Volem consolidar un projecte molt positiu per a la ciutat"

És l'actual regidor d'educació, i ocupa el lloc sèptim en la llista del PSPV. En el vídeo ens parla dels projectes per als pròxims anys com l'ampliació del Campus de la UPV i el Conservatori, el trasllat de l'escoleta del Partidor, el nou CEFIRE o les pròximes obres del programa Edificant.

El projecte d'ampliació del Campus al centre d'Alcoi suposa més coses, com la consolidació del vessant de la Beniata, la connexió entre barris, o la possibilitat d'oferir un nou espai per al Grau Professional de Dansa El candidat pels socialistes Alberto Belda també ens parla d'altres projectes, com un nou edifici en condicions al carrer la Torre de les Maçanes per a l'escoleta d'El Partidor, o el CEFIRE que començarà a oferir formació després de l'estiu. Belda també ens detalla les obres previstes pròximament en el Pla Edificant, i que suposen una inversió de 12 milions d'euros. Tot al vídeo.