El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AlCentro i l'ACECA participen en la Fira Modernista 2019 per tercer any consecutiu

Tomás Tomás, Lorena Zamorano i Álex Cerro

La Fira Modernista tindrà lloc del 16 al 22 de setembre, per la qual cosa cal estar atents a la programació que està per anunciar-se.

Rutes teatralitzades, guiades, demostracions, jocs infantils i inclús representacions teatrals. Aquestes són algunes de les activitats que ens presenten AlCentro i l'ACECA per a la Fira Modernista 2019.

Comencem setembre, i això també significa que estem molt més a prop per a celebrar la Fira Modernista 2019, que tindrà lloc del 16 fins al 22 del mateix mes. I encara que ja queda poc per a gaudir d'aquest gran esdeveniment, les activitats i novetats dins de la programació no paren de sorprendre'ns.

Aquesta vegada és l'ocasió d'AlCentro i de l'ACECA per a presentar les activitats que tenen previst preparar-nos. Per una part, AlCentro ha organitzat dos rutes. La ruta de la indumentària, en la qual els aparadors de les tendes i comerços mostraran objectes i peces de l'època. I també la ruta del vermut, en la que l'hostaleria oferira tapes típiques de l'època i la gastronomia alcoiana amb l'acompanyament del vermut. I com activitats, també ens presenten dos. Una per al divendres 20 a les 17 h, en el que 'Guiar-te con arte' ha preparat una ruta teatralitzada centrada en el comerç i en la societat civil de l'època, i com a segona activitat, tindrà lloc el dissabte 21 a les 19 h, que comptaran amb la presència d'Hugo l'il·lusionista, en l'escalinata del Centre Cultura.

Ara bé, per la part d'ACECA, tenen preparada una zona de jocs infantils de l'època modernista (carrera de sacs, sambori, birles, jocs de les cadires i més), en el carrer Sant Llorenç, per al dissabte 21, des de les 17 fins a les 20 h. Com a gran novetat, han organitzat una representació teatral de caràcter modernista a càrrec de la Bruixa Xocolata, per al dissabte 21 a les 12 h al carrer Sant Llorenç. A més a més, pel que fa a la representació, aquesta girarà entorn d'Anne Sullivan, una mestra molt destacada dins del modernisme.