El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcòdiam: A un pas de l'OK Or en guanyar 4 a 3 al Sant Feliu

El primer gol de l'Alcòdiam
  • Molt de patiment en un partit on els de Pastor s'han imposat amb molta angoixa davant d'un extra motivat Sant Feliu que no es jugava, en teoria, res

Els de Lorenzo Pastor estan a un pas de l'OK Or, és a dir, la categoria més important i prestigiosa del món pel que fa a l'hoquei sobre patins. L'Alcòdiam ha guanyat el Sant Feliu per 4 a 3 amb molt de patiment i davant d'un hipermotivat Sant Feliu. Ara depenen d'ells mateixos per a obtenir l'ascens i hauran de guanyar a la pista del descendit, Santa Maria del Pilar. Alcobendas i Arenys també han guanyat. Tot està igual però a només una jornada per a la fi.

La cosa queda així: El líder, a falta d'una jornada perquè acabe la lliga, és el Patí Alcòdiam amb un punt d'avantatge sobre l'Alcobendas, que li ha guanyat el Rivas per 9 a 4. Tercer és l'Arenys, que també s'ha imposat al Barça per un sorprenent 4 a 1.

Amb aquests resultats, els de Pastor han de guanyar al Santa Maria en sa casa (Madrid) el 8 de maig per a ser oficialment equip d'OK Lliga 0r, fent justícia al què hauria d'haver passat la temporada passada però que la COVID es va encarregar d'arruïnar. El PAS ho té molt a prop i ascendiria directament. El segon classificat promocionarà davant els últims classificats de la categoria superior.

El partit s'ha posat molt bé per als alcoians, que en 8 minuts s'ha posat 3 a 0 amb 1 gol de Formatjé i 2 de Gonzalo, el duet més fiable de la categoria.

Després del descans, l'Alcòdiam ha eixit amb la mateixa intensitat i ha gaudit d'una falta directa (per expulsió de Buixaderas) que Gonzalo ha malbaratat.

Aleix Vera acurtava distàncies marcant de falta directa transcorreguts 8 minuts de la segona part.

A 10 per al final, el Sant Feliu li posava la por en el cos als blau granes marcant el 3 a 2 també de falta directa. Massa relaxació.

Gonzalo

L'asturià, el referent golejador del PAS portava la tranquil.litat al quadre d'Alcoi en marcar el 4 gol de falta directa i en el moment més delicat del partit i possiblement de la temporada.

Saladrigues ha anotat el 4 a 3 per al SantFeliu i ha angoixat l'afició alcoiamista que no ha respirat fins que els àrbitres no han xiulat el final.