El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acollirà un Congrés sobre el 'Big Data' amb la presència del ministre Pedro Duque

Pedro Duque, el primer astronauta espanyol de la història.

El congrés tindrà lloc a l'IVAM-CADA ALCOI, el 4 d'abrilL'assistència és gratuïta, prèvia inscripció a través del web del Congrés.

El primer astronauta espanyol de la història i Ministre de e Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, visitarà Alcoi el dia 4 d'abril per a clausurar el 'Congrés Big Data Alcoi'. Per a la clausura també està prevista la visita del President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

El Congrés oferirà l'oportunitat d'obtenir una visió de l'aplicació de l'anàlisi de dades en les empreses, "requisit imprescindible per a aconseguir l'adaptació dels negocis a la necessària transformació digital", com assegura l'organització. Serà a més "l'entorn perfecte per a fer networking amb les principals empreses i administracions que actualment apliquen en els seus procediments el tractament de dades".

El congrés s'estructura en dues ponències magistrals, tres taules de debat i una fira d'empreses, en la qual les mateixes podran mostrar els seus projectes i serveis orientats a Intel·ligència Artificial IoT, Big Data i Machine Learning.

Informació pràctica

L'assistència al congrés és gratuïta, prèvia inscripció. Les empreses que desitgen participar en la fira d'empreses hauran d'enviar un mail a contacte_smartcity@alcoi.org, i indicar si desitgen a més realitzar alguna ponència sobre els seus productes o serveis. Per a obtenir més informació i conéixer el programa del Congrés Big Data Alcoi pots fer-ho a través del web  del Congrés

Districte Digital Comunitat Valenciana organitza la jornada, en col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi i el suport de l'Associació d'empreses tecnològiques de la província d'Alacant (AlicanTeC), i l'assessorament d'ANBAN (Associació Nacional de Big Data i Analytics).