El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El campionat de BMX, l’Hoquei Patins i l’espectacle de Camilo Sesto portaran a Alcoi més de 1.000 persones aquest cap de setmana

Cartell Copa d'Espanya de BMX

S'han habilitat dos graderies per al públic i l'entrada és gratuïta per al BMX. 

 

 

Aquest dimarts 14 de setembre, Alberto Belda, regidor d'esports i, Rafa Balaguer, president de BMX d'Alcoi, han presentat a l'Ajuntament d'Alcoi la Copa d'Espanya de BMX. Aquest serà l'esdevenmient que més públic portarà a Alcoi, però també hi ha importants esdeveniments com l'Hoquei Patins o el musical 'Jamas' de Camilo Sesto al Teatre Calderón.

Alcoi registrarà gran afluència de visitants aquest cap de setmana. El 18 i 19 de setembre, tindrà lloc al Circuit Municipal d'Alcoi la Copa d'Espanya de BMX. Serà la segona edició que es disputa en Alcoi, després de la que es va celebrar en 2017 en l'antic circuit. Les carreres començaran el dissabte a les 17:00h i el diumenge a les 10:00h, abans, es faran les proves classificatòries i els entrenaments lliures

Alberto Belda, regidor d'esports, ha destacat que: "Des de fa uns anys pensàvem en construir un circuit que tinguera les mesures necessàries per poder albergar aquest tipus d'esdeveniments. Vull agrair tota la tasca que fa el club, fent un gran manteniment del circuit. Aquesta competició complirà les dos vessants, la més important que és la esportiva, ja que vindran esportistes de màxim nivell, i l'altra vessant és l'econòmica, ja que arriba molta gent de fora i fa que els hotels estiguen plens, i també és important per a la nostra ciutat".

Rafa Balaguer, president de BMX, ha comentat que: "Estem molt orgullosos de poder acollir aquesta prova en el nou circuit. La gent está molt contenta. Pel que fa a la inscripció ja s'han inscrit més de 200 corredors, està sent un èxit. Volem que la gent s'ho passe bé i que els nostres corredors puguen puntuar i quedar en la part alta de la classificació".

Cal mencionar que s'han posat dos graderies per al públic i que l'entrada és gratuïta