El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acollirà la XX edició de 'Ciencia en acción'

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, i representants de municipis que entren a formar part en 2017 de la Xarxa de Ciutats de la Ciència i la INnovació.

El Programa «Ciencia en Acción» té com a principal objectiu presentar la ciència d'una manera atractiva i motivadora de tal manera que els joves i el públic s'interessen per ella.

Serà a l'octubre de 2019 quan Alcoi aculla aquest concurs internacional de ciència en què participen països de parla portuguesa i hispana.

Des de l'Ajuntament d'Alcoi consideren que un dels motius de l'elecció resideix en el fet que la ciutat forma part des de fa anys de la Xarxa de ciutats per la Ciència i la Innovació i la xarxa Innpuls, apostant així per la ciència i la divulgació científica.

L'alcalde Toni Francés assegura que "Ciencia en acción no només és una oportunitat de promoció per a la ciutat, sinó que també suposa que es treballarà intensament, a partir d'ara i fins a l'any que ve, amb tots els centres educatius alcoians perquè participen de l'esdeveniment".

El concurs està dirigit a professors d'ensenyament en primària, secundària i d'universitat; a estudiants, a investigadors, a divulgadors científics dels mitjans de comunicació o pertanyents a organismes i museus relacionats amb la ciència, així com a qualsevol persona interessada en l'ensenyament i divulgació de la ciència en qualsevol país de parla hispana o portuguesa.