El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acollirà les Jornades Labora-GVA

Les Jornades arriben a Alcoi el pròxim 5 de juliol d’11h a 14h a l’Espai Àgora.

L'objectiu és conèixer el programa AVALEM TERRITORI. En esta jornada del pròxim 5 de juliol es parlarà sobre la millora de l'ocupabilitat en Formació Professional.

Les Jornades arriben a Alcoi el pròxim 5 de juliol d’11h a 14h a l’Espai Àgora. El cicle de jornades s’organitzen conjuntament amb les Universitats de València, Alacant i UJI-Castelló amb col·laboració dels Acords Territorials per a Ocupació de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu és conèixer el programa AVALEM TERRITORI. El tema principal d'exposició serà sobre els Projectes Experimentals per a la Millora de l'Ocupabilitat, en concret, la Formació Professional.

El curs estarà dirigit per tècnics i responsables locals del programa Avalem Territori, i també per als interessats del programa de Labora-GVA. Però a més, estarà obert al públic en general.

La inscripció és gratuïta i s'ha de fer de manera telemàtica a la web de Avalem Territori, dins de la Formació i de la formació dels pactes del 2022. Les sessions seran tant presencials com en línia, emetent-se per la plataforma telemàtica.