El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acollirà l'estrena mundial de 'Vivir así es morir de amor'

Les entrades podran adquirir-se a partir del 30 de juny.

AMB VÍDEO: L'espectacle homenatge a Camilo Sesto iniciarà la gira nacional a Alcoi el 15 de desembre, on farà 5 funcions abans de viatjar per tota Espanya.

'Vivir así es morir de amor' és el nou espectacle homenatge a Camilo Sesto, i que fa un repàs per la seua obra musical. Recentment s'ha presentat a Madrid i ara es presenta en Alcoi, on també s'ha anunciat que serà el poble natal de Camilo Sesto qui acollirà l'estrena nacional de l'espectacle. Serà el 15 de desembre d'aquest 2021, i hi haurà 5 funcions fins al 19 de desembre. Després hi haurà una parada pel Nadal i en el 2022 es farà la gira per, de moment, 35 municipis de tota Espanya.

En el vídeo, el productor de l'espectacle, Juan Fran Senabre, explica com és d'important per a l'equip iniciar la gira en el municipi on Camilo Sesto va nàixer i on descansa. També ens parla de Camilo qui era el seu director musical, Pino Rovereto; i dos dels cantants que participen en l'espectacle: Pablo Perea, qui reconeix que va voler ser cantant després de sentir a Camilo Sesto; i l'argentí Diego Valdez, honrat per representar tot l'amor que es té a Camilo a l'altra part de l'oceà.

Presentació de l'espectacle al Teatre Calderón