El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acollirà un curs de capacitació per a professionals de la lluita contra incendis forestals

Incendi al paratge del Molinar.

Entre el 24 i el 30 de juny Alcoi acull la tercera edició del curs de capacitació i pràctiques per als tècnics vinculats al servei de coordinació per a la lluita contra incendis forestals. El Campus d'Alcoi de la UPV col·labora amb el curs, posant a disposició d'alumnes i ponents les instal·lacions del Col·legi Major Ovidi Montllor.

Més d'una trentena de tècnics especialistes, des d'Enginyers forestals, Telecos, informàtics, electrònics i pilots d'aeronau provinents de tota Espanya, i altament qualificats, es concentren aquests dies en Alcoi. La companyia Heligrafics, que manté el seu departament de desenvolupament tecnològic en Alcoi, és l'adjudicatària del "Servei de coordinació, observació, anàlisi i planificació per a la lluita contra incendis forestals" a escala nacional, a prestar durant les campanyes d'estiu de 2017 i 2019.

El 24 de juny a les 8.30 h en el Saló d'Actes del Col·legi Major Ovidi Montllor es realitzarà la presentació del curs, mentre que les pràctiques conjuntes es realitzaran divendres 28 en la pista d'aeromodelisme del Poliesportiu Francisco Laporta.