El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acollirà una conferència per a fomentar la competitivitat empresarial

Imatge de la roda de premsa per a presentar la conferència.

La xerrada està oberta a tota mena de públic i compta amb el suport de la Federació de Comerç i de l'Associació Comarcal d'Empresaris de Comerç (ACECA).

L'expert en la matèria, Josep Alzamora, impartirà la ponència, que tindrà lloc a la Sala Àgora el 30 d'octubre a les 15.30 h.

Josep Alzamora assegura haver desenvolupat la seua metodologia "després d'haver parlat amb gent molt sabia de diferents parts del món", i que durant els últims 6 anys l'ha estat implementant al nostre país, havent treballat  prèviament alguns anys als Estats Units i a Mèxic.

En Alcoi, el Mercat de Sant Roc ha estat implementant la metodologia de competitivitat empresarial durant els últims vuit mesos, després que el seu president, Carlos Aracil, presenciara una de les ponències d'Alzamora. Tal com la defineix Aracil, la metodologia "treballa molt sobre les persones, més concretament sobre els comerciants, permetent-los obri els ulls i adonar-se de les carències propies".

Reconeix el president del mercat de Sant Roc que el comerç tradicional no ha sabut atraure els més jóvens, i que els comerciants "no s'han preocupat en formar-se o en saber com adreçar-se a les noves generacions". Per tant, Aracil considera que el mètode de competitivitat proposat per Alzamora "era el que el Mercat necessitava"; idea que el temps ha confirmat, ja que transcorreguts vuit mesos des de la seua implementació, el Mercat de Sant Roc ha assolit "una unió que abans brillava per la seua absència".

La xerrada està oberta a tota mena de públic i compta amb el suport de la Federació de Comerç i de l'Associació Comarcal d'Empresaris de Comerç (ACECA).