El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acull a alumnes de Finlàndia per a fer pràctiques formatives en empreses de la ciutat

L’Àgora d’Alcoi acull a alumnes de Finlàndia per a fer pràctiques formatives en empreses de la ciutat / Ajunt. Alcoi
Els estudiants cursen en el seu país Cicles Formatius de Turisme, Administració i Finances, Administració i Vendes i Atenció al Client.

Durant cinc setmanes, l’Àgora d’Alcoi ha acollit a 10 estudiants del centre de Formació Professional Oulu Vocational College, OSAO d'Oulu (Finlàndia), perquè pogueren fer les seues pràctiques formatives.

Alcoi té com a un dels millors socis en la XARXA FP a OSAO d'Oulu, que el que fan és gestionar la mobilitat d'alumnes en pràctiques d'Alcoi a Oulu, en Finlàndia i viceversa.

Fa poc, l'Ajuntament d'Alcoi ha acollit en Àgora, durant 5 setmanes a 10 estudiants del centre de Formació Professional Oulu Vocational College, OSAO d'Oulu (Finlàndia), perquè realitzaren les seues pràctiques formatives en diverses empreses de la ciutat.

Els estudiants finlandesos, estudien Cicles Formatius de Turisme, Administració i Finances, Administració i Vendes i Atenció al Client, i han realitzat les seues pràctiques en Hostal Savoy, Sercotel Ciutat d'Alcoi, Quality Tours Mariola, AKI.