El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acull amb èxit el III Campionat Autonòmic d'Orientació per a Centres Escolars

Guanyadors al Campionat d'Orientació / Facilitat per Juan Antonio Montes

Alcoi ha estat representada per 5 equips dels col·legis de l'Arnauda, Santa Ana i Sant Roc, en el que un total de 28 alumnes alcoians d'edats comprendides entre 11 i 17 anys han participat en aquesta tercera edició.

El campionat ha tingut lloc el passat 26 d'octubre, al parc de Cantagallet. I en aquesta tercera edició, Alcoi va ser elegida com punt de participació, després d'haver-se fet tant a València com Alacant.

Durant el campionat, han participat al voltant de 150 alumnes de diferents centres escolars que van vindre de tota la Comunitat Valenciana.

Ara bé, Alcoi ha estat representada per 5 equips dels col·legis de l'Arnauda, Santa Ana i Sant Roc, en el que un total de 28 alumnes alcoians d'edats comprendides entre 11 i 17 anys han participat en aquesta tercera edició.

Pel que fa als resultats, el Col·legi Sant Roc ha aconseguit fer-se amb la victòria en la categoria alevin, i un segon lloc en la categoria cadete masculí.

Aquestes marques demostren el compromís esportiu que la ciutat d'Alcoi vol mostrar en cada un dels campionats que van presentant-se al llarg de l'any. Això si, tot açò no haguera sigut possible sense l'organització per part de l'Ajuntament d'Alcoi i el Centre Excursionista, juntament amb l'assessorament de la Federació Valenciana.